OM OSS

VVS & Miljø AS er en liten rørleggerbedrift på Fjellhamar med til sammen 4 ansatte. Selv om vi er en liten bedrift, har vi bred kunnskap og har til sammen over 80 års praksis i faget.

Vi utfører alle typer rørleggerarbeid, små som store oppdrag i Akershus og Oslo & omegn. Om det er for privatkunde eller for næring og offentlig sektor så stiller vi opp. Trenger du hjelp til en lekkasje i kjøkkenbenken, planer om å bygge hus eller om du bare trenger noen råd? Så ta gjerne kontakt!

Vår fagkunnskap, nærhet og service er din beste garanti og trygghet!Vi har følgene godkjenninger og medlemskap i bedriften:


Om Oss Logo

Mesterbrevnemnda

Fagkunnskap gir trygghet er ikke bare et slagord, det er selve målet med mesterbrevordningen. Mester er en lovbeskyttet tittel som kun innehavere av godkjente mesterbrev kan benytte seg av.

Hjemmeside: http://www.mesterbrev.no

Om Oss Logo

Godkjent for ansvarsrett

Direktoratet for byggkvalitet er den sentrale myndighet for det bygningstekniske regelverket.

DIBK er tilsynsmyndighet for produkter som brukes i byggverk og vurderer om foretak er kvalifisert for sentral godkjenning. DIBK er også et kompetansesenter for landets kommuner og rådgiver for Kommunal- og moderniseringsdepartementet.

Om Oss Logo

Fagrådet for våtrom -FFV

Før du engasjerer profesjonelle til å bygge badet ditt, så sjekk at firmaet er en Godkjent våtromsbedrift.

Hjemmeside: http://www.ffv.no

Om Oss Logo

Rørentreprenørene Norge

Den dagen du har behov for rørlegger bør du se etter Rørentreprenørene Norges medlemsmerke. Velger du en av Rørentreprenørene Norges medlemmer kan du henvende deg til Rørentreprenørene Norge hvis det oppstår en tvist mellom deg og rørleggerforetaket.

Hjemmeside: http://www.rornorge.no

Om Oss Logo

Norsk Varmeteknisk Forening - NVF

Norsk Varmeteknisk Forening ble etablert i 1946. Foreningens medlemmer representerer en betydelig kunnskap innenfor varmeteknikk. Det arrangeres medlemsmøter med foredrag og diskusjoner om aktuelle tema, samt ekskursjoner til medlemsbedrifter, aktuelle nye prosjekter o.l. Ved sirkulærer informeres medlemmene om forskjellige saker av faglig art.

Om Oss Logo

CTC- Partner

CTC-partner betyr at vi har inngått en samarbeidsavtale når det gjelder produktgruppen varmepumper og beredere. Vi har derfor gjennomgått varmepumpekurs og er blant de første som får informasjon og kurs på nye produkter.

Om Oss Logo

VVS-Eksperten

VVS Eksperten er en ledende rørleggerkjede med medlemsbedrifter i hele landet.

Referanser: